Dakappellen

Hogere verkoopwaarde en meer ruimte in uw huis
Na de plaatsing van een dakkapel is uw huis direct meer waard. Door de dakkapel krijgt u namelijk een groter beloopbaar vloeroppervlak. Dit is het aantal m2 waar u kunt staan en lopen. Dit grotere vloeroppervlak zorgt voor een hogere taxatiewaarde van uw woning. U heeft dus niet alleen praktisch profijt van de extra ruimte, de verkoopwaarde van uw huis stijgt ook dankzij een dakkapel.

Vergunningsvrij plaatsen
Als u uw dakkapel vergunningsvrij wilt laten plaatsen, dan kunt u het beste voor een dakkapel met een plat dak kiezen. Een plat dak is namelijk 1 van de voorwaarden die hiervoor gesteld worden. Andere voorwaarden voor een vergunningsvrije dakkapel hebben te maken met het plaatsen van de dakkapel op de achtergevel en met de afmetingen. Houdt u hier rekening mee, dan heeft u geen vergunning voor uw dakkapel nodig en kan uw dakkapellen specialist direct aan de slag.

Dakkapel op maat
Wilt u graag een specifiek model of een bepaalde afmeting, dan kunt u kiezen voor een traditionele dakkapel. Bij een traditionele dakkapel wordt er op basis van uw wensen een plan op maat gemaakt. Dat is bijvoorbeeld handig als u een bestaande dakkapel laat vervangen of als u in een monument woont en aan bepaalde regels gebonden bent. Voor dakkapellen op maat is vaak wel een vergunning nodig, maar het resultaat sluit dan wel precies aan op uw wensen en uw huis.

Bij het plaatsen van een dakkapel kunt u rekening houden met de volgende zaken:

Meerwaarde bij verkoop woning
Meer ruimte op de bovenverdiepig
Meer daglicht in uw woning
Vergunningsvrij plaatsen

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Wij denken graag met u mee. Onderstaand ziet u een greep van onze werkzaamheden.

GeĂŻnteresseerd geraakt in onze diensten of wilt u graag een afspraak maken?
Neem contact met ons op